Párom 30. születésnapjára egy epres túrós mascarponés
karamellás tortát készítettem. Sajnos a 4 órás utazás
megviselte a tortát, de az íze még így is csuda fini volt.
Mostanában időhiányban szenvedek és így többnyire Zila
tortaformában készítek tortákat, mert lényegesen haladósabb,
mint a burkolt torták készítése. Ráadásul a meleg napokban még
kedve sincs az embernek bekapcsolni a sütőt.:)
Ez lett a végeredmény:
Nagyon finomnak néz ki így is! :) Én is úgy vágyom egy Zila formára...
VálaszTörlésKöszönöm:)
TörlésÉn is nagyon vágytam rá így azt kértem tavaly karácsonyra a családomtól és megkaptam...:))
Szerintem megéri a beruházást, mert nagyon gyorsan, különleges tortákat lehet vele készíteni. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt kértem ajándékba!